11 Şubat 2016 Perşembe


MALZEMELERİ İSE ;

- 4 adet kuzu incik 
- 1 adet kırmızıbiber 
- 1 adet dolmalık biber 
- 1 çay kaşığı salça 
- 1 adet soğan 
- 1 litre su 
- 1 çay kaşığı tane karabiber 
- 1 çay kaşığı rosemary 
- 3 adet defne yaprağı 
- 1 tatlı kaşığı tuz 
- 4 adet patates 
- 8 adet taze fasulye



Süre: KIRK  KIRK BEŞ DAKİKA KADAR

YAPIMI :

Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. 

Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. 

Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin.

Soğanı iri iri doğrayın.

 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rose mary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. 

Etler yumuşayana kadar pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın. AFİYET OLSUN..

0 yorum:

Yorum Gönder