MALZEMELER
- 500 gr. Az yağlı koyun eti kıyması
- 150 gr. İç çam fıstığı
- Tuz,karabiber
- 5-6 adet sivri biber
Süre: Yarım Saat kadar pişirilmesi.
YAPIMI
Az çekilmiş koyun eti kıymasını tuzla iyice yoğurun. İç çam fıstıklarını 3-4 parçaya bölerek kıymaya ekleyin ve yoğurun. Yoğurduğunuz köfte harcından ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak şişlerin üzerine dizin.
Hazırladığınız şiş köfteleri kömür ateşinde pişirin. Biberleri de kömür ateşinde közleyerek pideye sarın. İsteğe göre köftelere pul biber ekerek servis yapın.
Anasayfa
»
Az yağlı koyun eti kıyması
»
fıstıklı kebap
»
Fıstıklı Kebap Tarifi
»
koyun eti ile fıstıklı kebabın yapımı
» FISTIKLI KEBAP
11 Şubat 2016 Perşembe
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder