7 Şubat 2016 Pazar



1 kilo bakla

1 baş soğan

1 yemek kaşığı Salça

3 adet yumurta

Tuz ,karabiber,pul biber

Yarım bardak sıvı yağ

Yapılışı

Baklayı minik minik doğruyoruz sonra tencereye  bir miktar su koyuyoruz. 

Kaynayan suya baklayı koyuyoruz bakla yumuşayınca bir süzeğe  boşaltın suyunu süzüyoruz.

sonra soğanı yemeklik doğrayalım bir miktar yağda soğanı kavuralım soğan kavrulur ca bir 

kaşık Salça yı ekleyelim biraz karıştırıp yumurtayı ekleyelim yumurta  pişince de baklayı 

ekleyip güzelce karıştıralım karabiber  tuz kırmızıbiber  ekleyip servis yapalım






















AFİYERLER OLSUN...

0 yorum:

Yorum Gönder