20 Mayıs 2015 Çarşamba

AVON INCANDESSENCE DENEYİMİ ...

Güneş yüzünü gösterdi.. Her yer mis gibi bahar kokuyor, nergisler açtı, kuşlar cıvıl cıvıl.. Eee bu havalarda insanın içi de bahar oluyor, kokusu da bahar olsun istiyor :) Benim fikrim Incandessence de tam olarak böyle kokan bir parfüm. Çiçeksi hafifte meyve kokuları esintisi... Böyle temiz kokular olur ya tam da öyle.
"Romantik ve duygusal bayanların en özel kokusu haline gelen Incandesence EDP şu ana kadar deneme imkanınız olmadıysa emin olun çok şey kaçırdınız. Yumuşak bir dokunuş tarzında soft ve kalıcı bir koku deneyimi sunan Incandessence Bayan Parfüm ile bugüne kadar yaşamış olduğunuz tüm parfüm anlayışınızı sil baştan değiştirecektir. Daha önce hiç bir kokuda görmediğiniz aromaları görecek, kokularına aşık olacaksınız. İşte onlardan bazıları orkide, frezya ve sarı lalenin eşsiz çiçek kokuları ile karşı konulmaz bir deniyime hazır olun." marka parfümünü tam da böyle tanımlıyor.
Benim fikirlerim şöyle;
  • Parfüm böyle genç ve romantik kadın kokusu. Temizlik ve bahar kokuyor daha önce belirttiğim gibi.
  • Kalıcılık konusunda gerçekten sıkıntılı fakat tek başına kullanıldığında. Fakat vücut kremi, vücut spreyi ve deodorantlarla desteklediğimizde 3-4 saate bir fıs tazelemek yeterli.
  • Özellikle avon incandessence vücut spreyi parfüm kadar iyi.
Denenmeli mi? Bence denemeye değer..

0 yorum:

Yorum Gönder